Hier in Grenspark Groot Saeftinghe zijn de voorgezouten runderen van Het Saeftingherhof inmiddels een begrip. Niet zo vreemd natuurlijk, wanneer je product zo nauw verbonden is met het grootste zilte natuurgebied van de lage landen. Het groeiende succes van dit bijzondere product reikt steeds verder en daar mogen we met zijn allen best trots op zijn. Het artikel dat Landbouwleven onlangs wijdde aan het bedrijf van Kris en Geert leest niet alleen lekker weg, maar laat ook goed zien hoe je met de juiste instelling je droom kunt waarmaken. Het voorbeeld van Het Saeftingherhof mag een inspiratie zijn voor velen.
Voor wie het verhaal van Het Saeftingherhof niet kent, eind jaren tachtig kwam vertegenwoordiger Geert thuis met een kalf dat bij een van zijn klanten overbodig was. Het beestje was het begin van een sneeuwbal die niet te stoppen bleek. Nu, ruim dertig jaar later, staat er een boerenbedrijf waar je U tegen mag zeggen. Door de ligging en de unieke gelegenheid om de dieren tijdens de zomermaanden te laten grazen in het zilte grasland van Het Verdronken Land van Saeftinghe kreeg hun rundvlees een natuurlijke licht zoute smaak die wij nu allemaal kennen als het Pré Salé vlees van Het Saeftingherhof. Het hele verhaal lees je natuurlijk via de link hieronder op de site van Landbouwleven.
Lees hier het volledige artikel