Niet altijd zin om te koken? Niemand hoeft je nog te vertellen dat veel restaurants vandaag de dag afhaalmenu's te kust en te keur aanbieden. Denk daarbij ook eens aan de minder voor de hand liggende initiatieven. Wat dacht je van de Voedselbron in Graauw, die zaterdag 29 mei in samenwerking met Jeroen Vonk van Culi-J opnieuw een overheerlijk menu aanbieden. Uiteraard bereid met de beste lokale ingrediƫnten. Ideaal na een verkwikkende wandeling door het grenspark, of gewoon om jezelf eens lekker te verwennen.
Dungesneden gebraden Saeftingher runderrosbief met truffelolie en een kruidensalade, groene minestrone met croutons en een op de huid gebakken doradefilet met gekonfijte cerise tomaatjes. Het is zomaar een greep uit het menu van Culi-J waarmee we het geheel bijna tekort doen. Klik daarom snel op onderstaande link voor het volledige menu en vergeet niet te reserveren. Doen hoor!
Reserveren kan via onderstaande link