Laat je informeren en inspireren in de Infokeet

Welkom in Grenspark Groot Saeftinghe! Ervaar Grenspark Groot Saeftinghe, met zicht op de Westerschelde en de haven. Waai uit op de grens van land en water. Waar landbouwers de volle grond bewerken in harmonie met de natuur. Vol bijzondere vogels, zoals de kiekendief en tureluur.

Kom en beleef het zelf, die unieke combinatie van Landbouw, Natuur en Haven. Bezoek Grenspark Groot Saeftinghe en besef dat alles wat je ziet, ruikt en hoort gecultiveerd is. Man-made als het ware. En toch ook weer niet. Natuur en cultuur in een combinatie die enerzijds bevreemdend werkt, maar anderzijds zo vanzelfsprekend is, dat we rustig van een gemeenschappelijk DNA durven spreken. 'Het is zo gegroeid', zou je kunnen zeggen, en dat is nou precies wat het zo bijzonder maakt.

Op deze pagina geven wij je tips om jouw bezoek aan het Grenspark compleet te maken! Heb je zelf tips? Laat het ons dan zeker weten!

Wil jij alles weten over Grenspark Groot Saeftinghe? In de Infokeet, middenin het gebied, kun je terecht voor al jouw vragen! Wij staan voor jouw klaar. Zien we je daar?

Openingstijden
Let op! Door de Covid-19 maatregelen, is de Infokeet op dit moment tot nader orde gesloten. 

Adres
Je vindt de Infokeet aan de rand van de Hedwigepolder tussen Prosperdorp en Ouden Doel, het officiële adres is Zoetenberm 6a, Beveren, België.

Fotografie: Dominique Thielens

Afbeeldingen

Twitter

Op de kaart

0  reacties

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen