Project versterk de Scheldekust

25-09-2020
0 reacties

Op deze pagina vind je alles over de lopende projecten en initiatieven in Grenspark Groot Saeftinghe!

Zelf een project of idee indienen of reageren op een project? Log in of maak snel een profiel aan op dit platform en maak deel uit van de snel groeiende groep Grenspark 'Bewoners'. Er gaat een wereld voor je open.

 

Doe jij al mee?

Ben of voel jij je betrokken bij Grenspark Groot Saeftinghe en heb je nog geen account? Registreer je via onderstaande button en denk, praat en doe mee!

Ik wil mij registreren

Ik wil inloggen

 

 

 

 

 

Al meerder malen zijn de betreffende dorpsbewoners, de gemeente Hulst en het Grenspark bij elkaar geweest om met elkaar te verkennen wat de mogelijkheden zijnĀ langs de Scheldekust

Ro en Ad Architecten zijn nu zo ver dat er een ontwerp ligt voor de Scheldekust en de dorpen Walsoorden, Zeedorp, Ossenisse, Paal en Emmadorp. De eerste ambitie is een aantrekkelijke route van Zeedorp, via de andere genoemde dorpen, tot aan de Hedwigepolder en verder naar Prosperdorp, Ouden Doel en Doel. Voor wandelaars zowel als voor fietsers. De tweede ambitie is om bij alle dorpen de binnendijkse en buitendijkse beleving te versterken met kenmerkende overgangen en passende ontmoetings- en belevingspunten.  De daadwerkelijk invulling van deze punten gaat plaatsvinden met de dorpsbewoners en gaat hoogstwaarschijnlijk lokale functies invullen ,maar ook recreatieve doeleinden hebben. Natuurlijk zien we ook in deze ontwerpen sterk onze identiteit van het grenspark en de dorpen terug.

 De vervolgstappen zijn nu:
- De ontwerpen verder verfijnen, samen met de bewoners;
- Met de diverse betrokken organisaties in overleg gaan om de mogelijke realisatie ver te verkennen en vorm te geven;
- Op zoek gaan naar middelen om het plan mogelijk te maken.

Alles weten over dit project en het (doorlopen) tijdspad? Kijk dan hier!

Contactpersoon:
Projectteam Scheldekust, Helen van der Hooft McCarthy: scheldekust@gemeentehulst.nl

Afbeeldingen

Reageren

Twitter

0  reacties

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 

Een momentje...

BEZOEK ONS VOOR MEER INFORMATIE IN DE INFOKEET!

Adres: Zoetenberm 6a, Beveren, België

Voor de actuele openingstijden, kijk hier.

 

Volg ons op social media

        

 

 

Cookie-instellingen